Fókuszálatlan gondolatok

Azt mondják, hogy jót tesz, ha az ember minden nap ír valamit. Meg így talán nem a “Ki nézte meg a Facebook profilomat?” lesz az egyetlen bejegyzés, amit az ide tévedő átlag (értsd: nem programozó) ember elolvas. Inkább be se linkelem, úgysem derül ki belőle. Csak tudnám miért olvasták el ezren.

Egyébként nem tudok fókuszálni, mármint általában tudok (tessék megnézni a korábbi postokat), de mostanság nem megy. Meg a programozás se, semmi kedvem hozzá. Azért is blogolok. Mindegy, nem kell elolvasni, ha nem tetszik. El lehet menni.

Ja külföldre. Ahelyett, hogy küzdenénk egy kicsit a hazánkért, inkább mindenki (tisztelet a kivételnek) menekül. Persze nem olyan egyszerű, mint azt egyesek gondolják: ha nem fogadunk el minimálbért, akkor magasabbak lesznek a bérek. Amúgy logikus, én is ezt gondolom, csak nem így működik. Mert a magyar gyáva? Biztos, nem tudom. Talán inkább a társadalom nem egységes, mármint nem alkot egy nagy gondolkodó élőlényt. Mert ehhez az kéne. Igazából társadalom kéne, az se nagyon van.

Biztos a Facebook tehet erről is. De nem, nem írok a Facebokról. Nem, nem és nem. Folyton a Facebookról írok, elég volt.

Nem tehet róla, meg amúgy is annyi jó téma van. Például itt a TIDAL. Mindenki arról beszél, hogy ezek a szerencsétlenek (artist urak és hölgyek) összeálltak, hogy csináljanak egy halom extra pénzt maguknak igazán jó zenei élményt. Csak az a baj, hogy nem értenek hozzá. Furcsálom is, hogy mindenkinek az a legnagyobb baja, hogy majd feldarabolódik a streaming piac, mert nem fog. Szerintem inkább az lesz, hogy a TIDAL-ön sokkal több zene lesz, mint a többi szolgáltatónál, viszont a technológiája rosszabb lesz. Lényegében 3-4 év lemaradásban van a Spotify-hoz képest: nincs desktop app, nincs távvezérlés, akadozik a lejátszás, a mobil app messze nem olyan fluid, mint lehetne… persze Windows Phone app meg nincs is. De nem baj, mert nem hallgatunk …-ot. Aha persze, meg azért vannak ők az összes chart elején… ez is olyan, mint a Való Világ. Senki se nézi, de mindenki hallott már Alekoszról.

Jó-jó, befejeztem. Megyek vissza revolutionary live streaming platformot fejleszteni. Áh, inkább nem.

Most olvastam el a Becoming Steve Jobs című csodát. Mindenki olvassa el, nagyon jó és a vége megható. Sokkal jobb, mint a másik Jobs könyv. Olvasmányosabb, igazabb(nak látszik) és lehet belőle tanulni.

Fotózni kéne. Ott a gép fókuszál helyettem.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s